RISOTTO DEL CONTADINO ALLE VERDURE

Riseria Montanari RISOTTO DEL CONTADINO ALLE VERDURERiso Carnaroli italiano, verdure in proporzione variabile, cipolla, prezzemolo, porro, pomodoro, carota.
Contenuto: 300g

Istruzioni e suggerimenti:
Fate sciogliere in un tegame una noce di burro, versate il riso e fatelo tostare per un minuto rimestandolo.
Aggiungete mezzo bicchiere di vino bianco e fate evaporare, coprite il riso con del brodo bollente e giratelo di tanto in tanto, onde evitare di disperdere l’amido contenuto nei chicchi. Se necessario aggiungete del brodo caldo. A fine cottura mantecate e servite.

ACQUISTA ORA

 

 

Ingredients:
Italian Carnaroli rice, vegetables in variable proportion, onion, parsley, leek, tomato, carrot.

Peparation:
Prepare 2 litres of vegetable broth, heat 2 tbsp of olive oil or butter in a on pan ad add risotto mix and let toast for about one minut, add 50 ml of dry white wine and once evaporated, reduce heat to low medium and laddle in vegetable broth until rice slightly, stir occasionally and when the liquid level drops to about 1/3, stir in more broth covering the rice repeat procedure for cooking time, when the last broth has benn absorbed, stir in 1 tbsp of butter and a few tbsp of grated parmesan, let sit, convered for two to three minutes, and serve.

BUY NOW